Agropub.no nominert til formidlingspris

Agropub-Anita-og-Grete-Lene.jpg

Anita Land og Grete Lene Serikstad hos NORSØK er svært fornøyde med nominasjonen. Foto: Reidun Pommereche.


I sommer kunne vi med stolthet lansere de nye nettsidene til Agropub, som er utviklet på oppdrag for NORSØK. Agropub.no er det ledende nettstedet for kunnskap om økologisk landbruk og agronomi, og nettsiden er nå nominert til "Matprisen 2017" i kategorien årets forskningsformidler. 

Digital oppussing

Juryens begrunnelse for nominasjonen er at agropub.no presenterer forskning og informasjon om økologiske produksjonsmetoder for plantekulturer og husdyr, tilpasset norske forhold. Nettsiden er godt besøkt, og har det siste året hatt en digital oppussing og relansering. Den har styrket sin formidling om økologisk matproduksjon gjennom et mer leservennlig design, i tillegg til oppdatert og nytt fagstoff. Agropub fungerer som en stor kunnskapsdatabase for både studenter og elever, agronomer og forskere. På denne "puben" er alle velkomne, uansett hvor mye kunnskap du har fra før. Agropub publiserer jevnlig komplisert fagstoff presentert gjennom populariserte artikler, med illustrerende bilder og forståelig språk. Prisutdelingen skjer i Oslo den 13. november. 

TIBE har stått for programmering, design og utforming av de nye nettsidene, mens innhold ivaretas av ansatte ved Norsk senter for økologisk landbruk på Tingvoll. Les mer om nominasjonen på agropub.no

Prosjektleder: Stine Johnsen Strande
Utvikler: Svein Erik Jenset
Designer: Mona Godø
∧ Tilbake til toppen